Julblommor

Kanske är det lite sent att skriva om alla jul-grupper, (Jul-blommer alltså)som jag gjort den här julen och gett bort till släkt och vänner,
Lägger väl ut några bilder.


Den här är till Fru Bystedt


Britta Nordlund i Kåge


Susanne fick naturligtvis en också


P-A fick en också, här nyplanterad, (dålig bild)


Efter ännu en vecka, mycket finare.


Till mig själv...:-))


Den här fick Venice  & Kristoffer


Ännu en till mig själv


Det är så jäkla kul att pyssla på med det här,....vist kostar det lite slantar....men inte lika dyrt som om jag skulle ha köpt dom färdiga, skålarna hittar jag på Second Hand för en tjuga


Vit amaryllis i vas          En vacker Azalea        En ljusdekoration
   


Vargavinter

Jag tror att vi går en istid till mötes igen, åtminstone känns det så just nu, jag sitter i min lägenhet med yllesockar och tjocka tofflor på , en varm tröja långkalsonger och lite tjockare mysbyxor, temperaturen ute har stigit till -19 men här inne är det fortfarande bara 15, kallt som faan, det var likadant förra vintern, tycker verkligen att min hyresvärd borde veta var problemet sitter eftersom det inte är första gången och så har vi ännu inte kommit in i januari, som verkligen brukar vara den kallaste av vintermånaderna, måste ta ett snack med Eva igen.



Har känt mig insnöad här i huset också, förra veckan var det ett fasligt snöande minst 4 dm på balkongen och mot köksfönstret lika mycke, fast jag måste ju säga att det var ganska vackert.






En fördel med det är ju att det isolerar lite vid fönstret
Visst är mina tomtar fina, och julgruppen är en av många som jag gjort i den här julen

Vintertider

       Oj vad dagarna går fort, det är redan 1:a December, och i ett huj är det väl julafton, väldigt juligt är det ute i alla fall, det har kommit massor med snö, men riktigt snökaos brukar vi inte prata om att det är här i "Norrland"
även om det har kommit 30 - 40 cm snö, på sina ställen ändå mer. Läste i "Norran" att det var 63 cm. i Mårtensboda, en by några mil  från Skellefteå.

...........Några bilder från Söderbodan............







Även om det är kallt och jobbigt med vintern och all snö som kommer så tycker jag att det är vackert.



Fåglarna måste få mat dom har det inte lätt i kylan, men jag saknar ekorrarna som brukar vara här dom är helt försvunnit.



Havet har frusit till, fortsätter kylan så kan vi nog snart promenera ute på isen, kansken ta skidorna eller sparken

    
Den 27 nov. var en vacker dag, men 15 grader kallt känns i kinderna , med varma kläder och skor och en varm luva på skallen så kan man faktiskt ta en lång promenad..... 
det blev varm glögg när vi kom hem, det gillar jag  :-)))






RSS 2.0